D-Tech Staalbouw

D-Tech Staalbouw is de expert voor maatwerkoplossingen in staal. Van design deuren tot winkelinrchting en van constructies tot trappen met doorlopende spijlen. Alles van een uniek ontwerp tot realisatie!

errol-dekkinga

Errol Dekkinga, initiatiefnemer BijHuub: “Toen ik dit stukje Alkmaar zag, werd ik meteen verliefd. Hier moest ik iets mee doen. Ik ben trots op waar we nu staan, maar wij zitten nog boordevol met nieuwe, verrassende ideeën!”

Linkin Business

Sinds 2007 helpt Linkin Business bij het ontwikkelen, positioneren en vermarkten van ondernemers, bedrijven en organisaties. Altijd met een integrale aanpak, strategisch en operationeel, om daadwerkelijk doorbraken te realiseren!

pj2uzpgp_400x400

Reinoud Bliek: “BijHuub is echt een unieke locatie in Alkmaar, om te werken en te genieten. Met plezier maken wij er gebruik van en begeleiden wij Errol & co om het concept verder vorm te geven en te vermarkten!”

Verberne Baron

Verberne-Baron staat voor kwalitatief hoogwaardige bouwwerkzaamheden en verzorgt de complete herinrichting van
onder andere straten, winkelcentra en complete wijken.

Partners

Eigenaren Rob en Ed: “Kwalitatief hoogwaardig straatwerk is ons specialisme en de entree BijHuub. Wij heten iedereen dan ook van harte welkom!”

Kickstart Your Social Media

Kickstart Your Social Media is de social media expert voor een structureel betere zichtbaarheid op social media en meer relevante websitebezoekers.

vincent-smit-kysm

Vincent Smit: “BijHuub is prachtige locatie, ideaal voor onze social media trainingen, strategische sessies met opdrachtgevers en onze eigen hutje-op-de-hei sessies”!

Hoveniersbedrijf Veeken

Hoveniersbedrijf Veeken is de regionale partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen, voor  zowel consumenten als de zakelijke markt.

vergaderen-4

Rick Veeken: “Er is zoveel groen en door de natuurlijke omgeving heb je het gevoel heel ver weg te zijn. Leuk en inspirerend om hier bezig te zijn!”

Uw Veranda Specialist

Uw Veranda Specialist is opgericht in 2010 en sindsdien realiseren zij overkappingen, veranda’s, kapschuren, tuinhuizen en tuinkamers.

ferry-dekker-veranda-specialist

Eigenaar Ferry Dekker: “Een unieke locatie verdient een mooi veranda en dat geldt zeker voor BijHuub. En als veranda specialist kan je dan niet ontbreken”

Bertil van Beek Fotografie

Bertil van Beek is een freelance fotograaf met de focus op de zakelijke markt en beperkt zich daarnaast tot bruiloften. Bertil heeft diverse awards in binnen- en buitenland gewonnen. Zijn werk zegt eigenlijk al genoeg.

bijhuub-favorite

Bertil van Beek: “Wat is BijHuub een super-toffe locatie! Zo dicht bij de stad en toch waan je je ergens op de hei. Bijgaand mijn favoriete beeld van deze geweldige plek”

Thijs Thuis in Eten

Thijs Thuis in Eten is de expert voor lekker eten. Of het nou een traiteur pakket is of een ultieme restaurantervaring als een walking dinner of 21 diner. Thijs weet hoe hij je op een creatieve en hoogstaande manier kan verrassen!

thijs-den-hartigh

Thijs den Hartigh: “BijHuub staat voor genieten! Culinaire hoogstandjes en heerlijke wijn-spijs combinaties maken dit genieten compleet. Een dag niet gegeten is een dag niet geleefd!”

Klein Horeca

Begin 2017 is bij Layla Boogaart & Sanne de Jong, het idee ontstaan om gastvrijheid met een glimlach terug te brengen in de horeca. Met het horeca uitzendbureau Klein Horeca gestart leveren zij professionals met passie voor horeca, “Klein in groot zijn”!

dsc08768

Layla Boogaart en Sanne de Jong Klein Horeca: “BijHuub is een van de favoriete locaties van ons team om naar toe te gaan. Hét stukje groen in Alkmaar waar ieder evenement perfect tot zijn recht komt.”

Food for the Mood

Ludo van Twuijver is in het voorjaar van 2010 Food for the Mood gestart. Met ruim 25 jaar ervaring in de rol van executive chef bij diverse restaurants én gerenommeerde party cateringbedrijven weet Ludo precies wat opdrachtgevers nodig hebben. Samen met het team van ervaren catering medewerkers gaat Food for the Mood altijd voor perfectie.

foto_ludo_ofyr-bbq

Ludo Twuijver van Food for the Mood: “Bij BijHuub ben je op vakantie in eigen land. Geniet je van de sfeervolle ambiance en omgeving die dit prachtige stukje Alkmaar te bieden heeft. De perfecte plek om echt even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om uw gelegenheid een podium te geven die het verdiend!”

Wil je samenwerken, een bijdrage leveren of partner worden van BijHuub?