zakelijk

Vergaderen BijHuub

Of het nou gaat om overleg, een workshop, 1-op-1 gesprekken, een vergadering of een “heisessie”, BijHuub zorgt voor inspiratie en energie zodat werken nog leuker wordt!

lunch

Lunchen BijHuub

Werk je op of nabij de Boekelermeer in Alkmaar of ben je wel eens in de buurt? Ervaar onze inspirerende ruimtes voor overleg. BijHuub is de basis voor goede prestaties.

events

Events BijHuub

Verjaardag vieren? Een gezellig dagje teambuilding? Of een onvergetelijk trouwfeest? BijHuub denkt mee met creatieve ideeën om van jouw event een onvergetelijk succes te maken!

bbq

Diner en BBQ BijHuub

Een heerlijke BBQ, verse tapa’s, zelf pizza’s maken of een bijzonder etentje in onze achtertuin met privékok? BijHuub is veel mogelijk en een ding is zeker; het is altijd echt genieten!

Het Perceel

BijHuub bestaat uit de drie gedeeltes die vernoemd zijn naar de voormalige indeling van de boerderij.
Op het landgoed is het verder vooral genieten van de ruimte, prachtige natuur en de landelijke sfeer.

De Boerderij

Dit voormalige woonhuis bestaat uit twee ruimtes. De achterzijde is door het prachtige uitzicht ideaal om te werken, te vergaderen of een training of (kook)workshop te houden. De ruimte is geschikt voor circa 20 personen. Aan zijkant van ‘De Boerderij’ wordt een professionele keuken ingericht zodat voor events alles aanwezig is om lekkernijen voor te bereiden.

De Stal

De Stal is een authentieke ruimte die uitermate geschikt is voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, keynotes of presentaties tot circa 75 personen. Het dak van ‘De Stal’ is enkele jaren geleden gerenoveerd. De hoogte is circa 4,5 meter en uitgerust met benodigdheden, zoals een beamer, wifi en een koelkast.

De Werkplaats

Op de plek waar de oorspronkelijk werkplaats heeft gestaan is een overdekt terras van 80m2 gerealiseerd dat voor diverse doeleinden kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan ontspannen buiten vergaderen met aansluitend een heerlijk diner of lekker bankhangen met tapa’s en live muziek op de achtergrond.

Heb je interesse in het huren van een ruimte of specifieke vragen?